Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η EA επιβεβαίωσε φετινό Need for Speed game που όμως θα μείνει εκτός E3 2019

*
Η ΕΑ επιβεβαίωσε επίσημα πως ετοιμάζει ένα νέο Need for Speed game για το 2019, το οποίο ωστόσο δεν θα παρουσιάσει στην έκθεση E3 2019. Η εταιρεία απάντησε σε fan που ρώτησε σχετικά με το μέλλον του franchise πως για τον εορτασμό των 25 χρόνων του franchise έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό game, το οποίο ωστόσο δεν θα δείξει ακόμη και σίγουρα όχι στην E3 2019.

Όπως είναι λογικό (και με δεδομένο πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο), η EA αναμένεται να παρουσιάσει το νέο Need for Speed στο πλαίσιο της Gamescom 2019, που διοργανώνεται στην Κολονία τον Αύγουστο.


Τα πρώτα στοιχεία πάντως μιλούν για διατήρηση της μεγάλης λίστας οχημάτων και του customization που θα παραμείνει πρωταγωνιστικό στοιχείο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*